lørdag, april 29, 2006

Månedens gæst!

Det er vist mig! Hvis jeg skynder mig, kan jeg lige nå et indlæg inden april ender;-)

Jeg er begyndt på endnu er projekt - jeg burde skamme mig eller i det mindste gøre noget færdigt - men det gør jeg altså ikke.
Regnbue kauni'en har ligget og ventet på mig i min garnkurv siden ferien, krydsnøglet og klar til den rette model. Om det så er det må tiden jo vise! En kunde gjorde mig opmærksom på en række opskrifter, som kaunigarnet passer fint til og så var det jo bare at komme i gang. Original opskriften siger rib - det siger mine mål nej til, så jeg nøjes med en ekstra høj rib og glat for resten. Strikkes på p. 4, det går stadig langsomt for sneglestrikkeren her, mest fordi jeg får nogle irriterende "strikkeknuder" i mine håndled. De gør forbistret ondt og ifølge fysioterapeuten kan de ikke strikkes væk - men jeg prøver alligevel - bare lidt, ik'?

Så er det godt at mit nye patchworkstof kan aflede opmærksomheden lidt. Det er nogle skønne stofer allesammen - jeg har jo selv valgt dem! - men den her er bare bedst. Japansk/kinesisk inspireret, store buketter af Iris, Chrysantemum, liljer og æbleblomster(eller noget der ligner) og så på den dramatiske sorte baggrund. Jeg har lyst til at hænge en bane op og nyde den som et maleri - men hvad der skal syes af det, aner jeg ikke endnu!

Min Crazy Poncho er for længst færdig og foreviget, men billederne er tilsyneladende forsvundet længere ind i computeren end jeg kan komme! Nyt billede må fremskaffes til senere.