lørdag, december 09, 2006

Juletjek

Mens juletravlheden florerer i det ganske land, har jeg tid til at foretage lidt "omstrukturering" - ja, altså kun på garnreolerne. Her i løbet af efteråret er der kommet rigtig meget garn, i den petrol-blågrønne-turkis ende af farveskalaen. Faktisk er der så meget, at jeg har måttet bruge 8 "kasser" bare til dem. I næste uge fjerner jeg det sidste i papirafdelingen, der vil jeg lave en afdeling til alt mit strømpegarn, så det rigtig kommer til sin ret. Hvad angår butiksplads, er jeg vist ret priviligeret - så er tricket bare at få det til at syne af meget.

Julestemning og hygge - det er godt Agnete og jeg smugstartede for en månedstid siden, ellers havde det stakkels barn da været helt opløst. Erfaring fra tidligere, gjorde at vi i år startede lidt før med godter, lys og pynt - ellers når vi simpelthen ikke de forberedelser vi så gerne vil ha´klaret til helligdagene. Jeg holder ferielukket i butikken - fra 17/12 til og med 2/1 -07. Jeg læste en ret god artikel i et ugeblad, om at slappe af og nyde det i julen - jeg blev inspireret, og da mit "job" ikke er livsnødvendigt, ja, så vælger jeg( stik imod sidste år hvor jeg havde vanlig åben) at forære mig selv tiden til at stresse af og julehygge om alle mine kære.

Endnu mangler vi lidt juledekorationer - med masser af gran og andet grønt... Som datter af en pyntegrøntsproducent, forbinder jeg helt sikkert jul med gran - den "fedtede" lugt af harpiks fra Nobilis, når min far havde bundtet grønt og glæden, ved at følges med ham for at vælge et juletræ. Nu er jeg gift med en pyntegrøntsproducent - det er lidt anderledes grønt, Lau har i plantagen - men duften og glæden ved det er den samme!
I år har vi lavet en "ny" pakkekalenderordning - 8 pakker til far, 8 til mor og 8 til Agnete. Helt vildt hyggeligt at skiftes til at give hinanden gaver, istedet for 24 små gaver udelukkende til Agnete, eller som sidste år, da hun hellere ville "nøjes" med adventsgaver. Indtil videre har jeg "scoret": 2 små pyntelige kaniner(Agnetes idé), en æske med fodbadesalt(er afprøvet!!) og toppede igår med en ny vaskemaskine! Den gamle var simpelthen slidt, tøjet ikke altid rent efter vask eller også kunne den ikke slynge. Men vupti, og til stor surprise for undertegnede, dukkede 2 flinke fyre op med en ny mens vi spiste til aften i går. Tænk, at man kan blive så totalt glad i roen over en vaskemaskine?

Jeg er færdig med Agnetes vinterstrik; hue, laaaangt halstørklæde og pulsvarmere. Jeg købte 400 gram effekt uldgarn i Polen - har brugt 300 gram, og hvad i alverden skal jeg nu lave af de sidste 100?

Ellers strikkes der julegaver...
Hvad ryggen angår, har det været godt at skifte fysioterapeut, Helen arbejder helt anderledes end læge og kiropraktor, og har straks draget nogle paraleller til mine tidligere smerter i bækkenbunden. Så lige nu fortsætter jeg behandlingerne hos hende, har fået "lektier" for og mærker en tydelig bedring i dagene efter en behandling. Tak for de konstruktive kommentarer...