torsdag, august 21, 2008

Som tiden dog flyver

Så længe siden jeg har været indenfor på bloggen. Sjovt, for jeg blogger "mentalt" flere gange om dagen. Men tid er altså en mangelvare, så mange ting jeg gerne vil - og skal - at der bare må prioriteres med hård hånd.


Så hermed en up-date:

Marius er bare for lækker, det er sgu ligegyldigt om det er striber eller prikker - han er en lille steg, og bruger gerne sine uanede mængder af charme på velvillige ofre. Agnete er i høj kurs hos ham, ingen andre får ham til at skraldgrine som hende. De ligner hinanden på nogle områder, slanke og lange, men han er lys og allerede nu fyldt med energi og gå-på-mod, mens Agnete er mørk som Lau og stadig med tendens til at krybe ind i sig selv. Marius er temmelig krævende, Agnete var "piece of cake" - som baby;o) Måske er der ved at dukke en teenage-tyfon op, ihvertfald smækker dørene engang imellem!
Jeg holder barsel indtil jul, Else (mor) og Eva passer butikken, selvfølgelig er der ofte noget jeg skal tage stilling til, men i det store hele fungerer det. Hvad jeg så skal må tiden vise, jeg trænger til noget andet , nogle nye in-put på harddisken ville ikke være af vejen. Så tænketanken er lastet med fremtidsdrømme - godt at der er næste 5 måneder endnu!!!
Vores kernesunde kost går i det store hele godt. Jeg hører til dem der ikke tåler mælkeprodukter, og forsøger at holde mig fra dem, men det er temmelig svært at spise ude, og mange har utrolig svært ved at forstå at man takker nej. Til gengæld labber jeg gerne komplimenter i mig, vægten siger nu minus 15 kilo, og det er sjovt at se folks udtryk, hvis de ikke har set mig længe.
Agnete og Lau bestemmer selv hvad de vil spise, jeg følger stort set mine nye rutiner og det fungerer. Jeg mærker også tydeligt hvad sukker gør ved mit humør, men har slet ikke den trang til at vælte mig i slik, chips og chokolade, som jeg havde forventet. Til gengæld kan det være svært at købe rugbrød hos bageren - for kagerne frister, og sommertider over evne;-)


Noget af det absolut fedeste ved mine nye spisevaner, er al den frugt jeg får udnyttet - og så uden sukker! Før lavede jeg uanede mængder af marmelade, syltetøj og saft, fyldte fryseren med bær som jeg ikke engang vidste hvad jeg skulle bruge til. Nu bliver bærrene frosset ned i små portioner, passende til at lave shakes og smothies, mindst en om dagen. og når æblerne er modne står den på det helt store mosteri - og oplagring af frugten. I år mostede vi de sidste æbler den første weekend i marts og jeg har aldrig smagt så god en æblemost før, sød, mild og rund i smagen, lige til søndagsbrunch'en. Uhm - mere af det!!
Og strik - jo, jeg husker faktisk hvad det er;o) En hel ryg til en bluse til Marius er det blevet til. En Hanne Falkenberg i str. 1 år, allerede nu ved jeg at den bliver bred og kort, men jeg håber at den kan passe alligevel.

1 kommentar:

Taxastrikkeren sagde ...

Velkommen tilbage i Cyperspace;-)
Det er da ligegodt pokkers som han gror! Du kan tro vi glæder os alle til den lille ny i familien.Også moster og olde.For tiden strikker jeg prinsessesvøb - og det er KEDELIGT!!Men jeg har da planer om at overleve i fin stil.UPS! Nu skal jeg køre børn - og jeg har da også tabt mig - så når vi ses kan vi ikke kende hinanden - hehe -