søndag, november 05, 2006

Brugt weekend sælges


Puha,- det er godt nok hårdt for tommelfingrene med tre dages pileflet i rap! Men det var ren luksus, bare os 3 veninder på "holdet", det var bare helt vildt fedt! Så skidt med at fingrene er en "smule" ømme. Gitte er en meget omhyggelig underviser, lækkert at gå derfra med nye teknikker og lidt mere selvtillid, ihvertfald når det gælder pileflet;o) Der er allerede planlagt mere flet i næste weekend, det er med at fortsætte, mens fingrene kan huske hvordan det skal gøres! Vi flettede "tasker" med læderremme - det er min taske bagerst - ikke helt som planlagt, men ret så OK alligevel. Alene at få lagt en pæn kant var en sejr! Næste kursus er reserveret - 26. +27. Januar - så kan fuglene få deres eget hus!

Hjemme "legede" Lau og hans gode ven Uffe - de har simpelthen lavet deres eget mosteri. Vi har længe snakket om en saftpresse, så vi kunne udnytte lidt mere af al vores frugt og havde også besluttet at købe et sammen med 2 hold venner - men "drengene" ku´altså selv! Lækkert med masser af most i fryseren til vinteren, jeg elsker når lagrene er fyldte og lige til at bruge af - også fiberlageret - omend det overhovedet ikke har været i tankerne i weekenden.

Helle - strik torsdage i lige uger på PaderupGård, det er ik' så ringe endda! Vi har 2 gange tilbage inden jul, d. 16.+30. november. Og starter selvfølgelig igen efter nytår! Kom vist du har tid og lyst:o)

Mette - jeg har slet ikke fået sagt det, men - du skal være så hjertelig velkommen i plantagen til alle de æbler du lyster, måske er det for sent i år, men så husk det næste år - ellers skal jeg invitere igen!

Ingen kommentarer: