tirsdag, december 18, 2007

Mens vi venter...

Jep, som Linda lige så pænt kommenterer - man er gået over tiden! Det gjorde jeg også med Agnete, så det har vi sådan set forventet, ikke at det gør ventetiden ret meget nemmere. Behøver jeg at sige, at jeg er SÅ klar?

Ligesom visse andre, har vi et møg irriterende rend af håndværkere - nogle af dem er vores egne medarbejdere, der burde jo ikke kunne klages...

Vi trænger rigtig meget til nye badeværelser og bryggerset er aldrig blevet så'n rigtig "toptunet". At det så går sådan, at det er i allersidste øjeblik, inden Stump og julen banker på døren, det er bare typisk. Selvstændiges koner kommer bare altid i sidste række(hvis jeg skal være "lidt" negativ!) Så i skrivende stund sidder jeg pænt og roligt(1. rappendulle anfald i dag har jeg overstået) og venter på vvs-folkene og forhåbentlig en elektriker.

På strikkefronten står det skidt til, alt for meget energi bliver brugt til kedelige formål (som f.x. at rengøre efter håndværkere) og ellers skal der være tid til bare et minimum af julehygge sammen med Agnete. Lige nu er der en af de "gammeldaws" babyundertrøjer på pindene - forhåbentlig bliver den færdig i dag, så skal jeg nok være her igen - med foto;o)

5 kommentarer:

Julie sagde ...

Gad vide, om du er nedkommet - det håber jeg!

Glædelig 1. juledag,

Julie - der har termin idag

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Ja, vi venter i spænding ;o) Håber fødslen er vel overstået, og at I alle har det godt. Godt nytår i hvert fald.

KH Tina

Linda sagde ...

uhu Lola, nu må du godt komme med et lille pip, det trænger vi til :o/
kh Linda

Taxastrikkeren sagde ...

Altså!Hvad er det blevet til? Jeg er bare SÅ nysgerrig.Håber I alle har det godt.

Venlig Hilsen Gitte

Julie sagde ...

Jeg håber søreme, at alt er vel!!
KH Julie - der tjekker bloggen her dagligt!!