fredag, marts 02, 2007

Jeg er her stadig...


Jep, det må vist være kvartalets gæst, der blogger idag!

2007 startede ret dårligt for vores lille familie - og nu tænker jeg selvfølgelig ikke på vores lille ny "fætter", Magnus. Her i godt selskab med morbror Lau og kusine Agnete.

Først havde Lau et ret voldsomt færdselsuheld og måtte en tur på skadestuen for at lappes sammen. Han må ha' en helt fantastisk skytsengel, eller også er han bare heldig, for han kunne selv gå fra ulykken og kan "nøjes" med piskesmælds lignende smerter og lidt hukommelsesbesvær. Bilen er, efter den sædvanlige polemik med forsikringen, skiftet til en anden model...


Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg ønsker mig en større familie, her tænker jeg selvfølgelig på søskende til Agnete, selvom svigerinder, nevøer og niecer også er hjertelig velkomne;o) En lille "nøler", der var bestilt til August, endte med en spontan abort, og hvor har det været svært at finde det gode humør og overskuddet frem igen.

Dagen efter fødte min svigerinde den lille Magnus. Trøjen blev færdig til tiden! Jeg glemte at fotografere den, men mon ikke jeg får en chance en anden gang, evt. med indhold.

Jeg har lavet en lille"aftale" med mig selv omkring færdiggørelse af projekter - om jeg fatter hvorfor diverse modeller ikke bliver færdige af at ligge i garn kurven!

Aftalen er kendt; 1 stk. ufo færdig før et nyt projekt startes. Og det fungerer faktisk, måske er jeg endelig blevet god til at fokusere på en ting af gangen, eller også skyldes det størrelsen af mine opgaver!

  • en valket taske, som bare manglede pynt og hank...
  • og den pinlige; flora havde aldrig fået en knap...
  • et par sokker til Agnete eller mig, vi passer samme størrelse!
  • djævlehue efter Gro's model, til Magnus...
  • Cardigan til samme...
  • halstørklæde til Lau, det sjove billede nedenfor...

På pindene er der i øjeblikket "prinsesvøbet" og en Sæk til Agnete. Jeg strikker svøbet i en mørkerød uldgarn, som jeg mangler halvdelen af garnet af. Den store jagt på samme indfarvning er iværksat... Indtil det dukker op, kan jeg passende gøre Agnetes rygsæk færdig.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Hej
Det gør mig usigeligt ondt for jer at I mistede jeres lille ufødte barn.
Knus fra Jane